Rólunk

Üdvözöljük a Mima víz honlapján!

 

 Magyarország nagy földalatti vízkészlettel rendelkezik, rendkívül gazdag ásvány- és gyógyvizekben. Magyarországon jelenleg közel 100 kút és forrás szolgáltat elismert, természetes ásványvizet, amelyek közül 45-50 vizét palackozzák is. Ezekből az adatokból is kiderül, hogy a magyar lakosságnak nem egyszerű eligazodni az üzletek polcain megtalálható hazai ásványvizek között. Jó volna, ha nem csak megszokásból vásárolnánk egy-egy márkát, hanem tisztában lennénk az aktuális ásványvíz főbb összetevőivel, illetve azok szervezetünkre gyakorolt hatásaival is. A víz élettani szerepe rendkívül sokrétű az ember szervezetében. Biztosítja a vérkeringést, szabályozza a vérnyomást, lehetővé teszi a tápanyagok oldását, felszívódását és szállítását; befolyásolja a vér összetételét; hőszabályzó szerepével biztosítja a szervezet állandó belső hőmérsékletét. A víz szervezetünk legfontosabb alkotóeleme.

mima víz, ásványvíz, Minőségi Magyar Ásványvíz, mimaviz.hu

Gondolta volna, hogy napi 1.400 liter víz folyik át agyunkon és 2.000 liter víz mossa át vesénket? Az emberi szervezet azonban igen takarékosan bánik vízkészletével, hiszen naponta mindössze kb. 2,4 litert választ ki, amit táplálék- és folyadékfelvétel útján pótolnunk kell. Nem mindegy tehát, hogy mit és mennyit iszunk. A tiszta eredetű, természetes ásványvíz a biológiai vízigény kielégítésére a legalkalmasabb. Ezért fontos, hogy tudjuk, mit iszunk. Sajnos napjainkban is gyakran olvashatunk olyan híreket, hogy a NEBIH (Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal ) szúrópróba szerű vizsgálatai elmarasztaló eredményekkel zárulnak ezen a területen is. A mimaviz.hu partnerei vállalják, hogy a NEBIH által alkalmazott szigorú, több lépcsős vizsgálatoknak, - meghatározott időszakonként – alávetik termékeiket, és annak eredményeit oldalunkon nyilvánosságra is hozzuk.  Ezen partnereink jogosulttá válnak a Minőségi Magyar Ásványvíz – mima víz - logóját feltüntetni címkéjükön is, mely tovább erősíti a gyártó és a fogyasztó közötti bizalmi kapcsolatot. Remélhetőleg partnereink száma hamarosan gyarapodni fog, és egyre több magyar ásványvíz címkéjén találhatja majd meg védjegyünket.

Bízunk benne, hogy oldalunkon sok hasznos tanácsot talál, amivel egy kicsit mi is hozzájárulhattunk egészségének megóvásához, és a magyar ásványvíz piacán a fogyasztói bizalom megerősítéséhez.

Ne feledje! Ha teheti, fogyasszon mindig hazai, minőségi ásványvizet, de ha idegen földre téved, kóstolja meg az adott földrajzi hely ásványvízét. Nem kell meglepődnie, ha az esetek döntő többségében arra a következtetésre fog jutni, hogy nem rossz, de a mienk jobb.

Köszönjük, hogy megtisztelte figyelmével oldalunkat, és ne feledje, hogy mindig visszavárjuk. Véleménye fontos számunkra, ezért ha bármilyen észrevétele van hazai ásványvíz témában, azt küldje el szerkesztőségünknek.

Mima víz

Inni, vagy nem inni? Ez nem kérdés.

Népi bölcsesség szerint  éhen 3 hétig, szomjan 3 napig bírja egy átlagos ember szervezete. Inni tehát kell.  A kérdés csak az lehet, hogy kinek, mikor, mennyit és mit kell inni. Ebben nyújt segítséget a mimaviz.hu.

Ne feledje!

A Mima víz logója a minőség garanciája.

Kövess minket

 

Mima víz © 2015. Minden jog fenntartva.